1-1 sessioner med 100% fokus på dig

Drømmer du om, at få mere ro og overskud ind i din hverdag? Så kan det være en god investering at tage 1-1 sessioner for at komme på rette vej.

Har du svært ved at få arbejds- og privatliv til at hænge sammen?

Vil du forebygge stress og i stedet fokusere på sundhed med plads til nærvær og balance?

Ønsker du at fokusere på at få “syngende sunde celler”?

Så læs videre her.

Hvad er sangterapi?

Sangterapi er en blid, naturlig behandlingsform, der hjælper dig tilbage til balance i krop og sind. Sangterapi består af arbejde med lyd, stemme og sang. På en 1-1 session vil du opleve, at jeg spiller på helende instrumenter og synger intuitivt til dig og din krop. Formålet er at berolige dit nervesystem og give dig en dyb, afspænding af kroppen, der nærmest fungerer som en slags indvendig massage.

Sangterapi er et samarbejde mellem klient og behandler. Som behandler er det mit ansvar at drage omsorg for dig og sørge for, at du føler dig tryg og tilpas i rummet. Jeg skaber den lyd og ressonans, som virker helende for dig. Til det bruger jeg min viden som sanger, sangterapeut og coach. Allerede efter 1. behandling kan du forvente at opleve en lethed i krop og sind.

Det er mest mig, der bruger min stemme på en session. Jeg vil dog også opfordre dig til at deltage med åndedræt, lyd og nynneøvelser. Har du modstand mod at nynne/synge, så løser vi det ved, at jeg udelukkende synger til dig.

Sådan foregår en 1-1 session med sangterapi

  • Vi starter hver session med en samtale, hvor jeg hører om dine behov og ønsker
  • Ud fra samtalen sammensætter jeg små øvelser, som vi stille og roligt gennemgår. Øvelserne er nemme og lige til at integrere i din hverdag.
  • Du kommer på briksen, hvor jeg giver dig en gang sangterapi med afbalancerende instrumenter og sang.

Det varierer fra klient til klient, hvor langt et forløb strækker sig. Typisk kan du allerede efter 1. behandling mærke en forskel i krop og sind. De fleste af mine klienter får 3-5 behandlinger.

Behandlingen foregår på tirsdage eller torsdage i tidsrummet 9 – 18.

Hvor foregår behandlingen?

Sangterapien foregår hjemme hos mig privat fra mit studie på 1. sal på Koglevej 20, 2680 Solrød Strand.

”Jeg har lidt stærkt af stress og depression. Men allerede første gang Anne sang og spillede på syngeskålene, fik det mig til at slappe helt af. Jeg tror ikke jeg har været så afslappet i de sidste 10 år. Jeg kan nærmest mærke, hvordan det fysisk får min krop til at komme mere i balance”.
Heidi Mogensen

“Jeg har bøvlet med min vejrtrækning hele mit voksenliv og forsøgt mange forskellige terapi- og behandlingsformer, men først med dig føler jeg et gennembrud. Dine skønne behandlinger og de øvelser jeg har fået med hjem har tilsammen rykket mig et helt andet sted hen, end hvor jeg var da jeg kom til dig første gang. Jeg er meget taknemmelig.”
Trine Krarup